Ανά συνεργάτη

Ανά ετικέτα

Προσωπικά επιλεγμένες φωτογραφίς από το πορτφόλιο που περιλαμβάνουν εικόνες από το 2007 έως σήμερα. Αυτή η κατηγορία είναι τοποθετημένη στην κεντρική σελίδα για πρόσβασή μετά την είσοδο στην ιστοσελίδα. Προειδοποίηση ακατάλληλου περιεχομένου.

Φωτογραφίες μόδας κατάλληλες για τα πορτφόλιο γυναικείων μοντέλων, χορευτριών, ηθοποιών και τραγουδιστριών. Δεν είναι όλες οι φωτογραφίες αρχικά τραβηγμένες για πλήρες πορτφόλιο.

Κοντινά γυναικεία πορτραίτα, που εστιάζουν στην θηλυκή ομορφία, την έκφραση και το βλέμμα, με σκοπό να επικοινωνήσουν μια ιδέα, κάποιο συναίσθημα ή άλλη έννοια.

Ο πειραματισμός και η εξάσκηση είναι αυτά που κρατούν ένα φωτογράφο φρέσκο και του δίνουν όρεξη και ενέργεια να συνεχίσει τις αναθέσεις του. Έτσι, οι κατηγορία αυτή περιέχει εικόνες προσωπικών ιδεών και μελετών που πραγματοποιήθηκαν κατά την δραστηριότητά μου ως φωτογράφος από το 2007.

Η αισθησιακή φωτογραφία οπου τα μοντέλα, συνήθως γυναικεία, απεικονίζονται με ένα ρομαντικό η ερωτικό τρόπο. Προειδοποίηση ακατάλληλου περιεχομένου. Παρακαλώ σεβαστείτε τα μοντέλα.

Καλλιτεχνική φωτογραφία του γυμνού γυναικείου σώματος. Αυτή η κατηγορία δίνει έμφαση περισσότερο στο σώμα παρά στο πρόσωπο του μοντέλου. Προειδοποίηση ακατάλληλου περιεχομένου. Παρακαλώ σεβαστείτε τα μοντέλα.

Μια πιο κοντινή ματιά στα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου προσώπου. Τα μάτια και τα χείλη είναι τα πιο εκφραστικά αυτών. Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με φακούς μάκρο.

Φωτογραφίες αντρικών μοντέλων από προσωπικά έργα η δικά τους πορτφολιο. Στη φωτογραφία, οι άντρες εμφανίζονται πιο σπάνια απο τις γυναίκες, οπότε και αξίζουν τη δική τους κατηγορία εδώ.

Περιηγηθείτε στο πορτφόλιο επιλέγοντας το έτος λήψης των φωτογραφιών. Υπάρχουν μόνο λίγες εικόνες από το 2007.

Κάθε μοντέλο, συνεργάτης, μακιγιέρ, κομμωτής, βοηθός αναγνωρίζονται με μία προσωπική διεύθυνση που οδηγεί σε ένα δικό τους πορτφόλιο. Επιλέξτε ένα όνομα η πατήστε "all credits".

Όλος ο εξοπλισμός, οι τοποθεσίες, οι φωτισμοί κτλ είναι ξεχωριστοί σύνδεσμοι. Ξεφυλλίζοντας το πορτφόλιο πατήστε οποιοδήποτε σύνδεσμο βρίσκεται ενδιαφέρον στις περιγραφές των φωτογραφιών.