Ιδιαίτερα Μαθήματα Photoshop

Ο χώρος αυτός απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν πως να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το Photoshop εδώ και τώρα!

Όλοι ακούμε συνεχώς για το πόσες δυνατότητες έχει και τα θαύματα που κάνει. Όμως, οι περισσότεροι που προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν δυστυχώς τα βρίσκουν σκούρα και τα παρατάνε μέτα από λίγα λεπτά. Μέσα από τις σπουδές, την προσωπική μελέτη και την εμπειρία μου, έχω εντοπίσει και απομονώσει τις δυσκολίες μάθησης. Ο στόχος μου είναι να δώσω μία ευκαιρία σε αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν το Photoshop, με τον τρόπο που εγώ θα ήθελα να το έχω γνωρίσει.

Τα μαθήματα αφορούν όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας, οποιουδήποτε υπόβαθρου και επιπέδου. Ξεκινώντας από το μηδέν, θεμελιώνονται οι αρχές της ψηφιακής τεχνολογίας, ώστε κάθε καινούριο που παρουσιάζεται να ακολουθεί λογικά και να γίνεται αυτομάτως κατανοητό.


Που γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στο δικό σας χώρο απευθείας στον υπολογιστή σας (κατ’ ιδίαν, όχι online) με την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Η διάρκεια και το ωράριο των μαθημάτων είναι ευέλικτα και καθορίζονται από τον εκπαιδευόμενο και το πρόγραμμά του. Προτείνεται διάρκεια από 60 έως 90 λεπτά και με διαφορά 2 ημερών τουλάχιστον από το καθένα. Με αυτόν τον τρόπο τα βήματα γίνονται σταθερά ενώ υπάρχει και χρόνος εξάσκησης στο σπίτι, σε παραδείγματα που δίνονται.

Συχνά μέσα στο έτος οργανώνονται σεμινάρια των δέκα ατόμων, συνήθως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 ωρες και συνήθως καλύπτονται σε δέκα συναντήσεις. Για ημερομηνίες και ώρες, καθώς και για σεμινάρια σε άλλες πόλεις μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου.


Πόσο κοστίζουν;

Για να ενημερωθείτε για το κόστος των μαθημάτων επικοινωνήστε μαζί μου. Τμήματα των δύο θα έχουν έκπτωση 15% ο καθένας και τμήματα των τριών θα έχουν έκπτωση 30% ο καθένας. Ενδιαφερόμενοι που ήδη χρησιμοποιούν το Photoshop, μπορούν να παρακολουθήσουν τα κομμάτια της ύλης που τους ενδιαφέρει μόνο.

Πληροφορίες για το κόστος των τμημάτων δίνονται από τους ίδιους τους φορείς που τα οργανώνουν.

Φιλικά,
Νίκος Βασιλάκης

>> Περισσότερα παραδείγματα