Επεξεργασία Φωτογραφίας

Με 16 χρόνια εμπειρίας στη χρήση του Photoshop και τα 10 τελευταία διδάσκοντας το πρόγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα ρετουσαρίσματος των δικών σας εικόνων στα δικά σας μέτρα.

Ήμουν τυχερός που ξεκινώντας το 2004, έζησα την αλλαγή της φωτογραφίας από αναλογική σε ψηφιακή. Έτσι απέκτησα τον σεβασμό προς την κλασική φωτογραφία αλλά και γνώσεις του οπτικού ρεαλισμού, που αργότερα μου έμαθαν να μην περνάω τα όρια του μη πραγματικού.

Στο Photoshop ασχολήθηκα από νωρίς αποκλειστικά με τη βελτίωση της φωτογραφίας και όχι με άλλες χρήσεις του. Προλαβα και γνώρισα από τη γέννησή τους τα αρχεία RAW, όπως και πολλές σημαντικές λειτουργίες του προγράμματος. Λόγω της φύσης της φωτογραφικής μου εξειδίκευσης, προσεγγίζω με ιδιαίτερο τρόπο το πρόσωπο και το δέρμα, βελτιώνοντας αλλά και διατηρώντας όλες τις υφές.

Δείτε παραδείγματα πριν και μετά την επεξεργασία καθώς και όλο το φωτογραφικό μου portfolio, του οποίου η ψηφιακή παρέμβαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ένα δείγμα επεξεργασίας πάνω στη δική σας εικόνα.

Φιλικά,
Νίκος Βασιλάκης

>> Περισσότερα παραδείγματα